Zamieszczone przez Maicroft
Jak objechać korek w Częstochowie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez r2rSpreparowano prowizoryczny wjazd na parking Tesco i tam postawiono światła
W poniedzialek gość przede mną skręcał na tych światłach...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez r2rSpreparowano prowizoryczny wjazd na parking Tesco i tam postawiono światła
W poniedzialek gość przede mną skręcał na tych światłach...Zamieszczone przez rafikiAgamek12, z tego co się orientuję, to nie wolno tam skręcać...mogę się mylić, ew. ten gość pojechał na skróty. Ale prawda jest taka, że jak auta stoją na wyjeździe z Tesco, to nie skręcisz, bo już nie ma miejsca, żeby przejechać.
Nie chcę być w skórze delikwenta, którego jadąc od Warszawy zatrzyma czerwone, a on pyknie kierunkowskaz w lewo w stronę Tesco. Albo uda mu się czmychnąć na zielonym, zanim ruszą z naprzeciwka, albo zostanie zjedzony chórem klaksonów. Widziałem w każdym razie że ludzie skręcają z obu stron. Sam też się nieźle zamotałem usiłując dojechać do Tesco :wink: Ciężki grunt do manewrów w boki, ale wprost jedzie się całkiem cacy - w każdym razie nie na tyle trudno żeby kombinować z objazdami przez miasto.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rDla Polaka, to jak coś jest zakazane, albo jak coś się nie da, to się da i c...j :twisted:Zamieszczone przez r2rSam też się nieźle zamotałem usiłując dojechać do Tesco :wink:
Komentarz
-
-
rafiki, na szczęście z Kilińskiego się w miarę uporali, bo ostatnio też zamknęli prawie równolegle odcinek od Aleii do JPII i od JPII do Dekabrystów, ale nie łam się - też zaliczyłem te barierki i się zdżaźniłem strasznie, bo spod Patrii na zlecenie po klienta pod kino na Kościuszki, musiałem kluczyć w tę i spowrotem, choć niby blisko :roll:
Na takie rzeczy jak gówniane oznakowanie, po którymś tam X-set tysiącu kilometrów, przestajesz się wkurzać, bo już nie ma sił.Artur
Komentarz
-
-
Koło 6-tej rano jechałem przez Częstochowe na mazury i ani razu nie było korka,choć aut suneło w stronę Warszawy bardzo dużo.A może miałem szczęście i mi się udało.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Agamek12, Powiem ci szczerze że ruch był jak c...l,ale wszystko odbywało się płynnie.Zresztą chyba słyszałeś jakie korki były na kierunek morze.Horror na trasie.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aniolAgamek12, (...)Zresztą chyba słyszałeś jakie korki były na kierunek morze.Horror na trasie.
Dlatego nad morze zawsze jedzie się w nocy tak, żeby na miejscu być o 7.00 rano i przed wjazdem na kwaterę zrobić pełne zakupy w Biedronce albo innym Lidlu :idea:
rafiki, mi z tym skrętem to wszystko jedno. Ja i tak tam nie skręcam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiAgamek12, situation confirmed! Jadąc od Wawy nie wolno na światłach skręcać do Tesco trzeba przy galerii zrobić nawrotkę i potem w prawo do Tesco jedziesz
PS:Od ul.Srebrnej zaczęli robić most nad rzeką, który ma doprowadzić do ronda przy ul.Drogowców.
aniol wygląda na to że było więcej paniki, niż to warte. Skrzyżowanie z JPII jakoś nie korkuje się tak bardzo. To nie było szczęście, tylko normalny przejazd. W godzinie szczytu też przejedziesz bez problemu.Artur
Komentarz
-
-
Pie*dole, ja już nic nie rozumiem :lol: poniżej obrazek z zaznaczonymi kierunkami dozwolonej jazdy na tej krzyżówce. Wytłumaczy mi ktoś dlaczego przy wyjeździe z Tesco stoi nakaz jazdy prosto lub w lewo? (prosto czyli na tą drogę, gdzie stają ciężarówki) I dlaczego wszyscy twierdzą, że tam nie wolno skręcać w lewo z "1"? :roll:Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiI dlaczego wszyscy twierdzą, że tam nie wolno skręcać w lewo z "1"? :roll:Artur
Komentarz
-
-
rafiki, bo to tłuk jakiś wymyślił, przekazał zalecenie jakiemuś podrzędnemu kierownikowi, ten przekazał robolowi, robol był po piwie, założył złe znaki i stwierdził "aaa..huj tom, nich jusz tok zostonie, przyciyż nibedom tu rymontowali dłużyj jak misionc..."
...Polska partyzantka... :|Artur
Komentarz
-
Komentarz